A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

"В день збройних сил України віддаймо честь українському війську"

Дата: 06.12.2021 16:50
Кількість переглядів: 716

Фото без описуСаме під такою назвою сьогодні у приміщенні МНД "Бескид" На зображенні може бути: 11 людей, люди стоять та у приміщеннівідбувся урочистий концерт з нагоди Дня Збройних сил України. 6 грудня в Україні відзначається свято – День Збройних Сил України. Цей день є святом мужності, сили, впевненості, надійності, шляхетності та вірності, тобто тих якостей, які асоціюються у нас зі справжніми захисниками та захисницями. Це свято сильної, відкритої, безкорисної і непідкупної дружби, що проходить перевірку небезпекою та ризиком. І разом з тим – це свято всіх нас, бо всі ми, українці, є причетними до На зображенні може бути: 2 людини та люди стоятьнаших збройних сил. Адже всі ми не лише любимо свою Вітчизну, а й пишаємося нею, а отже, вважаємо себе зобов’язаними її захищати.

Зі словами вдячності та подяки до присутніх звернувся міський голова Микола Романишин, зазначивши, що у цей складний для країни час, волонтери були першим, хто відгукнувся та прийшов на допомогу українським військовим, а також подякував військовослужбовцям за вірність військовому обов'язку, за гідну та віддану службу українському народові: "Сьогодні свято кожного громадянина, який пов’язав свою долю з військовою справою, став на захист цілісності нашої держави. Відвага, хоробрість, мужність, неймовірний патріотизм та невтомна жага до перемоги – усе це сьогодні про вас - наших славних захисників та волонтерів. За роки часу після Революції Гідності ви довели, що українська армія сильна духом, має надійний тил і готова боронити свою державу до останку. Завдяки вам, гартується нова українська армія та пишеться її нова історія."

А також оголосив подяки Сколівської міської ради:

за сумлінне виконання військового обов'язку, значний особистий внесок в збереження незалежності і суверенітету держави та захист Вітчизни, з нагоди дня Збройних Сил України- Шаламазі Івану Михайловичу

за сумлінне виконання службових обов'язків

для збереження незалежності і суверенітету держави та зміцнення обороноздатності України, з нагоди дня Збройних Сил України:

-Іваніву Михайлу Миколайовичу;

-Токару Ігору Миколайовичу.

Отець Володимир Борис - Капелан Збройних Сил України приєднався до привітань, а також очолив спільну молитву за наших захисників та Україну.

Молодь міста здійснила покладання квітів до пам'ятного знаку "Борцям за волю України".

Чудові художні номери подарували присутнім аматори культури МНД "Бескид" та вихованці Сколівської школи мистецтв.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора