A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Використовуємо сучасні технології

Дата: 29.11.2021 16:56
Кількість переглядів: 373

Фото без описуСколівська РФ ЛОЦЗ працює за новими формами та ме­тодами пошуку роботи. Пріоритет­ними стали резюме, відео резюме та онлайн-співбесіда. Отож, по­пулярно і зрозуміло про ці­каве та корисне. Головний документ під час пошуку роботу – резюме, а це значить, що потрібно максимально відповідально підійти до його написання. Уважно прочитай вимоги роботодавця до кандидата на вакансію та перевір, чи є такі «ключові слова» у твоєму резюме. Якщо їх немає, але ти розбираєшся в заявленій роботодавцем темі – просто перефразуй інформацію. Розміщуй резюме на сайтах, а потім чекай дзвінків – день, два, три… 

         Онлайн-співбесіда є сучасним та зручним інструментом співпраці роботодавця з претендентом на вакансію, яка сприяє економії часу та оперативній організації зустрічі. Крім того, економії коштів - кандидат не несе витрат на проїзд, а роботодавець може швидше провести перший етап відбору, тим самим прискорити наймання потрібного для компанії співробітника.   Відеорезюме – це корот­кий ролик, у якому шукач роботи стисло описує свою на­вчальну й трудову біографію, професійні досягнення та осо­бисті якості, що дозволить ро­ботодавцю отримати первинне враження про претендента та прийняти рішення щодо призна­чення з ним особистої зустрічі.

         Онлайн-співбесіда є сучас­ним та зручним інструментом співпраці роботодавця з претен­дентом на вакансію, що спри­яє економії часу та оператив­ній організації зустрічі, а також економії коштів. Кандидат не несе витрат на проїзд, а робо­тодавець може швидше про­вести перший етап відбору та прискорити наймання потрібно­го для компанії співробітника.

        

         Якісний та оперативний пошук персоналу відтепер можливий завдяки автоматизованому профвідбору.  Знання, уміння, навички (hard skills, soft skills), рівень мотивації шукача роботи, інші фактори - усе це враховується, оцінюється, вноситься у відповідний профіль кандидата.

         Така послуга дозволяє виявити компетенції безробітних, їх відповідність професії (посаді), заявленої роботодавцем, автоматизовано обрати претендента на посаду саме по заявлених роботодавцем критеріях та скласти цифрове резюме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора