A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Захід щодо попередження насильства

Дата: 19.11.2021 14:24
Кількість переглядів: 485

Фото без опису17 листопада 2021 року в приміщенні Сколівського бюро безоплатної правової допомоги, головним спеціалістом відділу «Сколівське бюро безоплатної правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, спільно з фахівцем Стрийського районного  сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" у Львівській області провели профілактичний захід серед клієнтів пробації на тему^ «Насильству немає виправдання!».

  На жаль, нині проблема насильства  - це не лише українська біда, а й проблема світового масштабу. В Україні жінки, діти та люди похилого віку страждають від домашнього насильства набагато частіше, ніж можна собі уявити.    

Під час проведення заходу присутнім було роз’яснено, що насильство класифікують за різними типами і ознаками, та яка відповідальність настає за вчинення насильницьких дій. Було зазначено, що першим кроком до подолання проблеми насильства в родині має стати її усвідомлення. Кожен, хто потерпає від насильства, має сказати "Ні!" насильству у власній родині.

Даний захід мав на меті актуалізацію гострих проблем домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора