A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги мешканців Сколівської громади! Анкета-дослідження умов життя та якості громадських послуг

Дата: 12.10.2021 10:53
Кількість переглядів: 375

Обсяг питань, якими може і повинна займатися територіальна громада, регулюються нормами чинного законодавства. Серед них найважливішою є турбота про покращення умов життя у громаді, в тому числі підвищення якості послуг, що надаються жителям. Анкета, яку Вам адресовано, дозволить органу місцевого самоврядування ознайомитись з поглядами і думками жителів нашої громади. Ми віримо, що отримані таким чином знання дозволять  міській раді та іншим установам громади вдосконалювати громадські послуги і нададуть можливість планувати розвиток нашої спільноти. Результати будуть використані до створення стратегії розвитку громади – документу, який становитиме план діяльності органів місцевого самоврядування на найближчі роки.

Участь в опитуванні є добровільною. Анкета повністю анонімна - Ваші відповіді на питання є конфіденційними. Вся отримана інформація буде використовуватися виключно для формування узагальнених висновків.

Заздалегідь дякуємо за Ваші час і зусилля, присвячені заповненню анкети. Віримо, що питання анкети виявляться для Вас цікавими.

Заповнити анкету можна тільки один раз з окремого  облікового запису, перейшовши  за посиланням:

АНКЕТА

 

З повагою -

Сколівський міський голова                                                                              Микола РОМАНИШИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора