A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

З нагоди професійного свята нагороджено працівників культури Сколівщини

Дата: 08.11.2021 17:06
Кількість переглядів: 634

Фото без описуСколівський міський голова Микола Романишин спільно з Фото без описународним депутатом Микола Княжицький, депутатом Львівської обласної ради Олег Дуда, а також депутатом Сколівської міської ради Богдан Юрків привітали працівників культури Сколівщини з прийдешнім святом Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Микола Княжицький, голова підкомітету з питань культурної політики, Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики нагородив грамотою директора МНД "Бескид" Світлану Сличко, за вагомий внесок у розвиток культури, високий професіоналізм, щоденну сумлінну працю та з нагоди професійного свята.

 Від голови Львівської обласної ради та депутатського корпусу було відзначено грамотами за професійні та моральні якості, а також за багаторічну працю у сфері культури:

заслужених працівників культури України: Івана Крушельницького та Михайла Ферцака, а також керівницю легендарного ансамблю пісні й танцю "Бойківщина" Ірину Когут.

Також, керівник відділу культури, туризму та промоції Володимир Крушельницький долучився до привітань, вручивши грамоти культпрацівникам за вагомий внесок у розвиток культури нашої громади.

Багата талантами Сколівщина, наші краяни володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно плекаються джерела духовності, правди і краси. Тому ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Адже культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує спільність у громадах, робить нас неповторними, несхожими на інших.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора