A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Шановна громадо Сколівщини! Дорогі захисники та захисниці України!

Дата: 14.10.2021 08:29
Кількість переглядів: 850

Фото без описуПрийміть щирі вітання зі святом мужності і патріотизму, святом історії та добра! Разом з величним святом Покрови Пресвятої Богородиці, сьогодні, ми відзначаємо День захисників та захисниць України, День Українського козацтва та 79-річницю створення УПА! Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами. У цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг.
Країна сильна силою своїх людей. Цю істину щоденним подвигом підтверджують наші військовослужбовці й медики, волонтери і тисячі небайдужих громадян, які там, на лінії оборони. Нам є ким і чим пишатися! Наші воїни це і є наша національна гордість.
Нехай Пресвята Богородиця, яка століттями вважалась захисницею доблесного українського воїнства, візьме під своє покровительство усіх захисників України, дарує їм і усім нам мудрості, витримки й сил на цьому шляху.
Бажаємо усім доброго здоров’я, миру і злагоди, можливості виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.
Слава Україні! Героям слава!
З повагою -
Сколівський міський голова Микола РОМАНИШИН

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора