A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Новий освітній курс Школи експортера: бізнес запрошують на навчання

Дата: 14.09.2021 16:33
Кількість переглядів: 665

Фото без опису«Школа експортера – рівень BASIC» орієнтована на малих та середніх підприємців, які розпочинають розвиватись у експортному напрямку та хочуть розширити географію своєї продукції, а також зрозуміти основи експортної діяльності. В рамках курсу передбачено 8 інтенсивних тренінгів на наступні теми: з чого починається експорт, як перевірити готовність компанії до експорту, як обрати ринок та споживача, що таке канали збуту, в чому запорука успіху компанії під час експансії за кордоном, умови сертифікації, особливості експортних контрактів, культура ведення переговорів, митні режими. Заняття відбуватимуться з 5 жовтня по 2 листопада, вівторок та четвер, з 11:00 до 13:00, за адресою: місто Львів, Стрийський парк, 14, Львівська ТПП.


Освітній курс «Школа експортера - рівень BASIC» є безкоштовним. Після завершення курсу учасники отримують сертифікати.
Зареєструватись на проходження освітнього курсу "Школа експортера – рівень BASIC" можна за посиланням: https://forms.gle/tec3GDashebyvnQH8 до 28 вересня 2021 року включно.
У разі виникнення додаткових питань можна звертатись у сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської ОДА:
E-mail: exportservice.loda@gmail.com
Тел.: (032) 261 27 13
Моб. тел.: +38 (068) 143 04 42


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора