A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 03.09.2021 14:33
Кількість переглядів: 453

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність

Дообладнання автогазозаправним пунктом існуючої АЗС за адресою: с.Коростів, Сколівського району, вул.І.Франка, 21В (реконструкція).

Загальна площа ділянки, на якій знаходиться діюча АЗС становить - 0,3 га. Ділянка перебуває в орендному користуванні ПАТ «УКРНАФТА»,  згідно Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 14.03.2018р. (індексний номер витягу 116943260). Кадастровий номер: 4624583300:01:017:0001. Цільове призначення земельної ділянки – «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».

Передбачено - на ділянці діючої автозаправної станції моторного палива  влаштування автомобільного газозаправного пункту (АГЗП) для заправлення скрапленим вуглеводним газом автомобілів, що облаштовані газобалонним обладнанням. Розміщення ємкості з газом - підземне (об’ємом 10 м3, заповнення 90%, корисний об’єм пропану-бутану 9,0 м³) з паливоприймальним вузлом та паливо-роздавальною колонкою ( ПРК) СВГ.

2. Суб’єкт господарювання

Публічне акціонерне товариство «УКРНАФТА»

Код ЄДРПОУ 00135390

Юридична адреса: 04053 м. Київ, пров. Несторівський, буд. 3-5

Поштова адреса: 79049, м. Львів,  проспект Червоної Калини, 62а

 

3. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації

за адресою: 79026, м. Львів, вул. Стрийська, 98.   

E-mail:  envir@loda.gov.ua; тел./факс (032) 238-73-83. 

 

4. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

 Дозвіл на виконання будівельних робіт, що видається Державною архітектурно- будівельною інспекцією України, що знаходиться за адресою: 01133, м.Київ, бульвар Лесі Українки, 26. Телефон (044) 291-69-04.

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (СОVID-19), спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період.

Громадські слухання (перші) відбудуться:

Громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які стосуються планової діяльності на поштову або електронну адресу уповноваженого територіального органу. Письмові зауваження та пропозиції (у тому числі в електронному вигляді) щодо даної планованої діяльності громадськість може надавати до Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації

на адресу: м. Львів, вул. Стрийська, 98, е-mail: envir@loda.gov.ua

протягом всього терміну громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності.

Громадські слухання (другі) відбудуться:

Не заплановані.

 

6. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації

за адресою: 79026, м. Львів, вул. Стрийська, 98.   

E-mail:  envir@loda.gov.ua; тел./факс (032) 238-73-83. 

7. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації

за адресою: 79026, м. Львів, вул. Стрийська, 98.   

E-mail:  envir@loda.gov.ua; тел./факс (032) 238-73-83. 

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності на 194 аркушах.

   (зазначити усі інші матеріали, надані на розгляд громадськості)

 (зазначити іншу екологічну інформацію, що стосується планованої діяльності)

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними

Сколівська міська рада

за адресою:  82600, Львівська обл., м. Сколе, вул.Д.Галицького, 37. Тел. 03251 21491.

Дата: з 30.08.2021 р.

 

Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації

за адресою: 79026, м. Львів, вул. Стрийська, 98; тел./факс (032) 238-73-83. 

Дата: з 30.08.2021 р.

 

Публічне акціонерне товариство «УКРНАФТА»

за адресою: 79049, м. Львів,  проспект Червоної Калини, 62а. Контактна особа - Синицький С.С., тел: 050 3710180. Дата: з 30.08.2021 р.

(найменування підприємства, установи, організації, місцезнаходження, дата, з якої громадськість

може ознайомитися з документами, контактна особа)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора