A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Шановна громадо Сколівщини, дорогі співвітчизники!

Дата: 24.08.2021 09:10
Кількість переглядів: 949

Фото без описуСьогодні, 24 серпня,  Україна святкує свій прекрасний ювілей - 30-річчя Дня Незалежності. Наша предківська земля – свята. Вона рясно полита кров'ю українських патріотів, які віддали життя за краще майбутнє нас і наших дітей. І досі гострими колючками, вогненним подихом війни пошарпані її східні кордони!

Останні роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – гартуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність.

І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України, кмітливий, дієвий, мудрий у всіх проявах в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Нехай не все так швидко, але, як у державі, так і в нашій громаді поступово налагоджується соціальний, економічний поступ, вливаються інвестиції і, сподіваємося, покращиться добробут громадян.

Усі великі успіхи складаються з успіхів кожного з нас окремо і треба покладатися на результат спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу громаду.

Нехай не вичерпується джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силах.

Зичу Вам, дорогі українці, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, добробуту, миру та добра в кожній оселі. Усе в нас буде добре! В нас буде Україна сильна і процвітаюча!

Зі святом, рідна державо!

З повагою Сколівський міський голова Микола РОМАНИШИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора