До відома суб’єктів господарювання, які надають послуги з громадського харчування
Відповідно до листа ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області від 05.08.02021 р. № 06-2-25/5332, Сколівське управління інформує щодо проведення спільних онлайн-навчань на платформі ZOOM з представниками суб’єктів господарювання, які надають послуги з громадського харчування, по такій тематиці: «Перелік вимог згідно чинного законодавства щодо роботи закладів громадського харчування з метою попередження виникнення спалахів харчових отруєнь. Основні порушення, які виявляються під час перевірки ЗГХ».
11 серпня о 10:00 год ДУ «Львівський ОЦКПХ МОЗ» is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Topic: ЛЬВІВСЬКА область Онлайн навчання з представниками суб'єктів господарювання з ГХ
Time: 11 серпня 2021р. 10:00 Kyiv
Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/7709830746?pwd=enhkUjFBc2FRY2d5NVhFNVBzYVBuQT09
Meeting ID: 770 983 0746
Passcode: 2021
Тематика лекцій фахівців Львівського ОЦКПХ
Дата |
Тема |
Лектори |
11.08.2021-10.00год |
Забезпечення епідеміологічної безпеки та недопущення виникнення харчових отруєнь. Небезпечні продукти харчування, що містять хвороботворні бактерії, віруси, паразитів або шкідливі хімічні речовини та лабораторна діагностика. |
Зоряна Года |
Спалахи кишкових інфекцій, які пов'язані з харчуванням. Профілактика. |
Ольга Брезецька |