A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Сколівська міська рада повідомляє про результати розгляду пропозицій громадськості щодо генерального плану с. Урич

Дата: 21.07.2021 12:33
Кількість переглядів: 383

Фото без описуІнформування громадян відбувалося через оприлюднення проекту на сайті Сколівської міської ради, розміщення примірників проекту у Сколівській міські раді, у с.Урич, публікації повідомлення про громадські слухання в засобах масової інформації. Пропозиції та зауваження щодо проекту приймалися у Сколівській міські раді з 11 червня до 13 липня 2021 року включно. Громадські слухання щодо проекту генерального плану с.Урич Сколівської міської ради Стрийського району та звіту про стратегічну екологічну оцінку відбулися 06 липня 2021 року  у  приміщенні Народного дому с.Урич о 12.00 год. Всього зареєстровано 34 особи, головуючий – староста Андрейків Віра Володимирівна; секретар – Лепісевич Ярослав Миронович.

Зауваження та пропозиції до проекту генерального плану території та звіту про стратегічну екологічну в строки здійснення процедури у  письмовому та  електронному вигляді до  Сколівської міської ради не надходило.

Відповідальною посадовою особою Сколівської міської ради за організацію розгляду пропозицій – Лепісевич Ярослав Миронович.

Результати громадських слухань: Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту відбулися відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. №555.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора