A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Підсумки роботи відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради за січень -травень 2021 року

Дата: 05.06.2021 16:40
Кількість переглядів: 486

Фото без описуВідділ соціального захисту населення Сколівської міської ради надає інформацію про проведену роботу та стан виконання Програм соціального захисту населення станом на 01.06.2021 року.

- «Програма виплати одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам, учасникам АТО, учасникам бойових дій та осіб з добровольчих батальйонів, які брали участь в АТО і їх сім’ям у 2021 році» 162 особам на загальну суму 236,300 тис. грн, а саме, за рішенням виконавчого комітету надано та виплачено 153 особам на суму 187,300 тис. грн та за рішенням сесії міської ради - 9 особам в сумі 49,00 тис.грн.

 - «Програма надання одноразової грошової допомоги громадянам, які проживають на території Сколівської міської ради, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЄС ,УБД в Республіці Афганістан, учасникам бойових дій УПА та їхнім вдовам у 2021 році» допомогу отримав 21 учасники бойових дій, які брали участь у війні в Афганістані на загальну суму 21 тис.грн.

- «Програма виділення коштів на одноразові грошові допомоги інвалідам зору та слуху, членам УТОС та УТОГ на 2021 рік та надання одноразової грошової допомоги членам УТОС І і ІІ групи, які проживають на території Сколівської міської ради», надано одноразову матеріальну допомогу членам УТОС І і ІІ групи, які проживають на території Сколівської міської ради» виплачено одноразову допомогу  21 особам (інвалідам по зору) на загальну суму 21 тис. грн.

- «Програма компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян Сколівської міської ради на 2021 рік» відшкодовано за рахунок коштів міського бюджету за проїзд залізничним транспортом пасажирам-пільговикам, які проживають на території міської ради за безкоштовний продаж квитків 29643,00 тис. грн.

- «Програма відшкодування пільг на послуги зв’язку та коштів на санаторно-курортне лікування пільгових категорій громадян, які проживають на території Сколівської міської ради»- відшкодовано АТ «Укртелеком» 5902,76 тис. грн за надання окремим категоріям громадян пільг з оплати послуг зв’язку.

- «Програма надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік» профінансовано з міського бюджету за догляд на непрофесійній основі 19137,47 тис. грн.

Станом на 01.06.2021 р. відділом соціального захисту Сколівської міської ради з застосуванням Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» прийнято ,сформовано та передано органу соціального захисту населення 560 електронних справ, з них: 228 соціальних допомог, 106 пільг та 226 субсидій. 53 особові справ прийнято, сформовано та передано органу соціального захисту населення Стрийської без застосування Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада»

За січень – травень 2021 року відділом соціального захисту населення була проведена повідомна реєстрація 4 колективних договорів.

У березні місяці 2021 року 1 дитина з числа пільгових категорій (з багатодітної сім’ї) скерована на відпочинок у Державне підприємство України «Молодіжний дитячий центр «Артек»».

З метою  реалізації обласних Комплексних соціальних програм у Львівській області на 2021-2025 роки відділ соціального захисту здійснює виплати пільговикам (джерела фінансування-обласний бюджет), які проживають на території Сколівської міської ради; а саме:

- одноразова адресна допомога на реабілітацію осіб з інвалідністю внаслідок війни - 1 особа в сумі 25,0 тис. грн.

- одноразова адресна допомога ветеранам УПА -13 осіб на суму 29,500 тис. грн.

- одноразова адресна допомога громадянам за їхніми зверненнями до депутатів обласної ради - 12 осіб на суму 52,0 тис. грн.

- одноразова адресна допомога громадянам за їх зверненнями до голови Львівської ОДА -  2 особи в сумі 5,00 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора