A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомлення про оприлюднення Проєкту регуляторного акту — Проєкту рішення Сколівської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2022 рік»

Дата: 17.05.2021 14:25
Кількість переглядів: 601

Розробник Проєкту – Фінансовий відділ Сколівської міської ради. Проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2022рік» розроблений керуючись абзацами другим і третім пункту 284.1 статті 284 Податкового кодексу України та пунктом 24 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проєкт регуляторного акта розроблений для підвищення правосвідомості платників податків шляхом залучення їх до наповнення дохідної частини бюджету міської ради через сплату земельного податку, відповідає принципам державної регуляторної політики, встановлених статтею 4 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Проєкт рішення Сколівської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2022 рік» і аналіз його регуляторного впливу будуть оприлюднені згідно вимог Закону Україну «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» на сайті Сколівської міської ради (https://skole-rada.gov.ua/).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до зазначеного Проєкту рішення приймаються Фінансовим відділом Сколівської міської ради в письмовому вигляді на поштову адресу: 82600 Львівська область, м. Сколе, м-н. Незалежності, буд. 1 або на електронну пошту (smiskrada@ukr.net, finviddil_skole@ukr.net) протягом місяця від дня його оприлюднення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора