A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Шановні жителі Сколівської міської ради!

Дата: 12.05.2021 12:45
Кількість переглядів: 1165

Фото без описуУ зв’язку  з поширенням  недостовірної  інформації  щодо  процесу та наслідків реорганізації закладів дошкільної освіти (ЗДО) на території Сколівської міської ради  інформуємо  батьків  вихованців, вихователів та всіх зацікавлених жителів громади щодо оптимізації мережі закладів дошкільної освіти. Повідомляємо, що реорганізація ЗДО здійснюється з дотриманням вимог Цивільного кодексу України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань». В результаті  організації зміниться тільки юридичний статус закладів дошкільної освіти.  Реорганізація ЗДО  дозволить оптимізувати витрати на їх утримання без  погіршення рівня якості надання освітніх послуг.  

Наголошуємо на тому,  що навчально-виховний процес для  вихованців всіх садочків  залишиться незмінним. Діти  й надалі навчатимуться в тих самих  приміщеннях, за тими ж  освітніми програмами, що й навчались до оптимізації. Жодних об'єднань груп чи  переміщень дітей в інші приміщення  не передбачається. Також запевняємо, що  реорганізація ЗДО  жодним чином не вплине на організацію  та якість навчально-виховного процесу, оскільки кількість груп не зменшується, а  їх наповнюваність не збільшується. Чисельність вихователів та їх помічників встановлюється  з розрахунку 9-ти годинного режиму роботи ЗДО.

У випадку виникнення  додаткових питань чи роз'яснень щодо процесу реорганізації ЗДО просимо звертатись до Сколівської міської ради.  Ми завжди відкриті для  конструктивного діалогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора