A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

В Історико-краєзнавчому музеї "Сколівщина" урочисто відкрито виставку великодніх атрибутів та писанок "Художній писачок"

Дата: 28.04.2021 18:27
Кількість переглядів: 879

Фото без опису28 квітня  міський голова Микола Романишин  взяв участь в  урочистому відкритті виставки великодніх атрибутів та писанок "Художній писачок", яка проходить в  Історико-краєзнавчому музеї "Сколівщина". Виставка триває під егідою Сколівської міської ради, спільно з відділом культури, туризму та промоцій Сколівської міської ради, Сколівським міським Народним домом "Бескид" (Світлана Сличко), Сколівською центральною бібліотекою (Галина Дольна), Сколівським Центром юнацької творчості( Роксолана Британ) польською громадою Стрийщини. Окремо експонуються роботи унікальних майстринь з написання писанок воском Лідії Ортинської з м. Сколе та Олександри Цуняк з Турки.

Фото без описуФото без опису"Фантастичні, майстерні, унікальні витвори дивують, наповнюють духовно. Направду, це дано не кожному! То ж є нагода в музеї побачити, яка наша Сколівщина багата талановитими людьми. Також дякуємо всім творцям виставки, а також громаді Стрийщини за свій внесок у популяризацію культури святкування Великодня дружнього до нас народу!Мистецтво- дар! Його треба плекати і розвивати! Низький уклін талановитим творцям!", - наголосив  міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора