A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Оголошення щодо добору кандидатур від представників інститутів громадянського суспільства... для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посади керівників комунальних закладів загальної середньої освіти Сколівської міської ради

Дата: 28.04.2021 16:50
Кількість переглядів: 557

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про повну загальну середню освіту», Сколівська міська рада оголошує прийом пропозицій від інститутів громадянського суспільства (громадських об’єднань керівників закладів освіти, професійних об’єднань педагогічних працівників, районної (міської) профспілкової організації та інших громадських формувань, а також експертів, фахівців у сфері загальної середньої освіти тощо) для включення до складу конкурсної комісії з конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти Сколівської міської ради (далі - комісія).

          Членами комісії можуть бути представники інститутів громадянського суспільства у сфері освіти, які мають бути зареєстровані не менш, як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу. Зазначені громадські об’єднання подають по одній особі від кожного громадського об’єднання. Експерти, фахівці у сфері загальної середньої освіти повинні мати вищу педагогічну освіту, практичний досвід роботи у закладі освіти не менше п’яти років.

          Членом комісії не може бути особа, яка:

          - визнана в установленому законом порядку недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена;

          - має судимість або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення;

          - відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» є близькою особою учасника конкурсу або особою, яка може мати конфлікт інтересів.      Відповідно до вимог абзацу другого частини 3 статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» члени комісії протягом десяти календарних днів після входження (включення, залучення, обрання, призначення) до складу відповідної комісії, подають декларацію, за минулий рік. Якщо член комісії подавав декларацію за минулий рік, повторне подання ним декларації, не передбачено.  

          Персональний склад комісії затверджується Сколівською міською радою.

          Інститутам громадянського суспільства (громадським об’єднанням керівників закладів освіти, професійним об’єднанням педагогічних працівників, районної (міської) профспілкової організації та інших громадським формуванням, а також експертам, фахівцям у сфері загальної середньої освіти тощо) необхідно, до 07 травня 2021 року включно, надіслати на адресу Сколівської міської ради (вул. Д.Галицького, 37, м. Сколе, Львівська обл., 82600) лист щодо особи, яка претендує на включення до складу комісії, заповнені: заяву, згоду на обробку персональних даних, попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції», що додаються (додатки 1-3), копію Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи.

          Відповідальність за достовірність поданих даних несуть кандидат і громадське об’єднання, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.

          Телефон для довідок: 0672848495.

Додаток 1 до оголошення щодо добору кандидатур від представників інститутів громадянського суспільства

Додаток 2 до оголошення щодо добору кандидатур від представників інститутів громадянського суспільства 

Додаток 3 до оголошення щодо добору кандидатур від представників інститутів громадянського суспільства


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора