A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Підсумки проведення районного етапу фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, матусю, Тобі»

Дата: 26.04.2021 14:56
Кількість переглядів: 1163

Фото без описуЗ метою пошуку і підтримки юних талантів  в закладах освіти Сколівської міської ради було проведено ІІ (шкільний) та І (районний) етапи фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, матусю, Тобі».  Конкурс проводився у трьох номінаціях: перша номінація - авторська поезія; друга номінація - авторська проза; третя номінація - виконання пісні. На розгляд журі районного етапу було надіслано відео пісень та авторської поезії переможців, відповідно до Положення. Переможцями у кожній номінації, відповідно до вікової групи, стали:

в номінації «Авторська поезія» - І місце – Юлія Варгас, учениця Підгородецького ЗЗСО І-ІІІ ст.; ІІ місце – Діана Галько, учениця Сколівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3.

в номінація «Виконання пісні» -  І місце – Дарина Сухопляс, вихованка Сколівського ЦДЮТ; ІІ місце – Ростислав Сородник, учень Корчинського ЗЗСО І-ІІІ ст., Ярина Шевчик, учениця Сколівського ЗЗСО №3; дует Підгородецького ЗЗСО І-ІІІст., дует Труханівського ЗЗСО І-ІІІ ст.; ІІІ місце – тріо Сколівського ЗЗСО №2; Анастасія Дорошевич, учениця Підгородецького ЗЗСО І-ІІІ ст.

Дякуємо учасникам та їх наставникам, які взяли участь у фестивалі-конкурсі в розпал пандемії, в час, коли ми вже практично  живемо в умовах карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора