A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Підсумки роботи відділу соціального захисту населення Сколівської міської ради за І квартал 2021 року

Дата: 21.04.2021 15:29
Кількість переглядів: 412

Відділ соціального захисту населення Сколівської міської ради надає інформацію про стан виконання Програм соціального захисту населення. За січень-березень 2021 року відповідно до рішень виконавчого комітету 108 особам  надано  матеріальну допомогу за рахунок коштів міського бюджету на загальну суму 119500 грн, зокрема:

- по Програмі виплати одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам, учасникам АТО, учасникам бойових дій та осіб з добровольчих батальйонів, які  брали участь в АТО і їх сім’ям у 2021 році -  виплачено 98000 грн.

 - по Програмі надання одноразової грошової допомоги громадянам, які проживають на території Сколівської міської ради, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЄС, УБД в Республіці Афганістан, учасникам бойових дій УПА та їхнім вдовам у 2021 році - виплачено   21000 грн.

 - по Програмі  виділення коштів на одноразові грошові допомоги інвалідам зору та слуху, членам УТОС та УТОГ на 2021 рікта надання одноразової грошової допомоги членам УТОС І і ІІ групи, які проживають на території Сколівської міської ради», надано одноразову матеріальну допомогу членам УТОС І і ІІ групи, які проживають на території Сколівської міської ради -  надано одноразову допомогу на загальну суму 21000 грн.

За січень–березень 2021 року відділом соціального захисту населення проведено повідомну  реєстрацію 3 колективних договорів.

У березні місяці 2021 року 1 дитина з числа пільгових категорій (дитина з багатодітної сім’ї) скерована на відпочинок у Державне підприємство України «Молодіжний дитячий центр «Артек».

Станом на 01.04.2021 р. відділом соціального захисту Сколівської міської ради з застосуванням Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» прийнято, сформовано та передано органу соціального захисту населення 323 електронних справ, з них: 117 соціальних допомог, 23 пільг та 183 субсидій. 48 особових справ прийнято, сформовано та передано органу соціального захисту населення Стрийської райдержадміністрації  без застосування Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система "Соціальна громада".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора