A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Карантинні обмеження продовжено до 23 квітня 2021 року

Дата: 16.04.2021 14:49
Кількість переглядів: 815

Сьогодні,  16 квітня,   Сколівський міський голова Микола Романишин  провів  позачергове засідання міської  комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо  додаткових заходів з попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі - COVID-19) та недопущення виникнення її спалахів на території міської ради, а також  погодження акту обстеження стану насаджень на території Бутивлянського та Крушельницького лісництв національного природного парту «Сколівські Бескиди» вздовж автодоріг Київ-Чоп та Східниця-Верхнє Синьовидне та поблизу  житлових і господарських будівель в с.Коростів та с.Гребенів з метою визначення аварійно-небезпечних дерев та запобігання  виникнення надзвичайних . Зокрема, на території Сколівської міської ради продовжено  карантинні обмеження  до 23 квітня 2021 року, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (із змінами) для «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки.

За результатами засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій доручено:

Начальнику відділу культури, туризму та промоції Сколівської міської ради вжити заходи щодо переведення працівників закладів культури на дистанційну форму роботи з  19.04.2021 р. до 23.04.2021 р.

Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Сколівської міської ради вжити заходи щодо переведення всіх закладів освіти (у т.ч. заклади дошкільної освіти) міської ради на дистанційне навчання з 19.04.2021 р. до 23.04.2021 р.

Керівникам суб’єктів господарювання, які відповідно до ПКМУ від 09.12.2020 р. №1236 мають право на здійснення господарської діяльності, суворо дотримуватись карантинних заходів щодо прийняття відвідувачів, у розрахунку одна особа на 20 м. кв. торгової площі.

Священнослужителям громад проводити богослужіння із суворим дотриманням карантинних заходів,  а при можливості,  на прилеглих до храмів територіях.

Керівникам закладів охорони здоров’я забезпечити:

  • неухильне виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (із змінами) стосовно внесення до додатку «Дія» даних хворих на COVID19 та встановлених контактних осіб. Виключати з переліку після завершення терміну ізоляції або негативного результату лабораторного дослідження.
  • обстеження методом ПЛР або швидким тестом на антиген COVID19 усіх пацієнтів з ознаками гострого респіраторного захворювання та щоденну доставку зразків досліджень до лабораторій на дослідження.

Начальнику відділення поліції №3 Стрийського РУП, начальнику Сколівського районного управління Держпродспоживслужби та начальнику Сколівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області посилити контролюючі заходи щодо дотримання протиепідемічних заходів на адміністративних територіях області.

Протокол №4 від 16.04.2021 року додається.

           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора