A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Легальна зайнятість – це соціальні гарантії та право на гідну пенсію

Дата: 12.04.2021 14:53
Кількість переглядів: 412

Фото без описуНеофіційні трудові відносини між працедавцем і найманим персоналом, на жаль, не рідкісне, але надзвичайно негативне, явище. Адже погоджуючись на зарплату в конверті, ви позбавляєте себе права на основну та додаткову відпустки, оплату лікарняного, гарантій на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві, а ще – втрачаєте трудовий стаж, що негативно вплине на розмір пенсійного забезпечення на схилі літ.

Цінуйте себе і вимагайте пошани до власної праці! Ваше завдання – переконати керівника дотримуватися норм чинного законодавства шляхом легального працевлаштування та офіційного укладання трудового договору. У разі відмови кожен громадянин має право звернутися до компетентних державних органів з метою захисту конституційних прав.

Соціально відповідальні працедавці повинні подбати про своїх підлеглих та їхнє майбутнє, зробити крок назустріч суспільству – легалізувати працю співробітників і відмовитися від «чорної» зарплати.

Якщо у вас виникли запитання, фахівці Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості охоче дадуть на них вичерпні відповіді. Чекаємо на дзвінки за тел. (03251) 2-23-58. Усі консультації безкоштовні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора