A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

«Успішна кар’єра» - вірний шлях до правильного вибору професії

Дата: 12.04.2021 14:48
Кількість переглядів: 424

Відповідно до розпорядження департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації 75/0/5-20 від 12.02.2020р «Про запровадження  пілотного проєкту з професійної орієнтації та кар’єрного консультування учнівської молоді «Успішна кар’єра» на Сколівщині вже відбувається профорієнтаційна робота з учнівською молоддю трьох визначених шкіл, серед яких: Верхньосиньовидненська ЗОШ I-III ступенів,  Козівський ОНЗЗСО I-III ступенів імені Михайла Гаврилка при Львівському національному університеті імені Івана Франка, Труханівська загальноосвітня школа I-III ступенів.

Метою проєкту є допомога учнівській молоді в усвідомленому виборі професії, яка відповідає їхньому покликанню, інтересам, можливостям та затребувана на місцевому ринку праці.

Ми поставили перед собою виконання таких завдань:

  1. Створення моделі профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю в закладах середньої освіти, яка ґрунтується на індивідуальних професійних запитах й інтересах учнів та відповідає потребам регіональної економіки й місцевого ринку праці.
  2. Забезпечення адресного профорієнтаційного процесу закладами освіти, центрами зайнятості, педагогічними працівниками, засобами масової інформації.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора