A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Засідала міська комісія з питань ТЕБ та НС

Дата: 31.03.2021 17:06
Кількість переглядів: 1704

Фото без описуСьогодні, 31 березня,  під головуванням  Сколівського міського голови Миколи Романишина  відбулось  позачергове засідання міської  комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо  вжиття додаткових заходів з попередження поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та недопущення виникнення її спалахів.  Зокрема, встановлено  на території Сколівської міської ради з 01.04.2021 до 12.04.2021 (з можливим подовження в залежності від епідеміологічної ситуації) карантинні обмеження визначені постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 (із змінами) для «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки.

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішено:

 - начальнику відділу культури, туризму та промоції  міської ради вжити заходи щодо переведення працівників закладів культури на дистанційну форму роботи з 01.04.2021р. по 09.04.2021 р.

 - начальнику відділу освіти, молоді та спорту міської ради  необхідно вжити заходи щодо переведення всіх закладів освіти (у т.ч. заклади дошкільної освіти) ради на дистанційне навчання з 01.04.2021 р. по 09.04.2021 р.

 - керівникам суб’єктів господарювання, які відповідно до  постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 мають право на здійснення господарської діяльності, суворо дотримуватись карантинних заходів щодо прийняття відвідувачів, у розрахунку одна особа на 20 м2 торгової площі.

 - священнослужителям громад проводити богослужіння із суворим дотриманням карантинних заходів,  а при можливості,  на прилеглих до храмів територіях.

 - керівникам закладів охорони здоров’я забезпечити: неухильне виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (із змінами) стосовно внесення до додатку «Дія» даних хворих на COVID-19 та встановлених контактних осіб. Виключати з переліку після завершення терміну ізоляції або негативного результату лабораторного дослідження, а також обстеження методом ПЛР або швидким тестом на антиген COVID-19 усіх пацієнтів з ознаками гострого респіраторного захворювання та щоденну доставку зразків досліджень до лабораторій на дослідження.

 - начальнику відділення поліції №3 Стрийського РУП, начальнику Сколівського районного управління Держпродспоживслужби та начальнику Сколівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області посилити контролюючі заходи щодо дотримання протиепідемічних заходів на адміністративних територіях області.

ПРОТОКОЛ засідання додається.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора