Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2020 11:46
Кількість переглядів: 553

Фото без описуШановні мешканці, депутати та працівники апарату Сколівської об’єднаної громади!
Прийміть найщиріші вітання з святом Народовладдя - Днем місцевого самоврядування! Сьогодні перед нами стоїть завдання вирішити життєво важливі проблеми місцевого, але дуже важливого для нас значення: розвитку нашої громади, реалізації самоврядних інтересів, налагодження зв’язків між громадою, владою, бізнесом, інвесторами у зовсім інших умовах. Для цього нам потрібні нові ідеї та підходи, додаткова мотивація. Бо лише від нас з вами залежить чи буде наша громада успішною, чи зможемо ми по-господарськи скористатися можливостями, які є в нашій ОТГ. Я щиро вірю, що нам удасться досягти якісних перетворень, належного фінансово-ресурсного забезпечення та збалансовано розвитку населених пунктів.
З нагоди професійного свята бажаю новообраному депутатському корпусу наснаги та витримки, завжди йти назустріч людям, проявити максимальну  відповідальність,  компетентність,  мати активну громадянську позицію у розбудові Сколівської об’єднаної територіальної громади. 
Від щирого серця бажаю всім жителям громади здоров`я, достатку і добробуту, миру, злагоди, віри. Нехай усі життєві негаразди обходять ваші домівки, а віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додає усім нам  непереборної сили!

 

        З повагою -

        Сколівський міський голова М.Романишин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора