A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ м.СКОЛЕ в ДІЇ !

Дата: 14.05.2020 10:18
Кількість переглядів: 2030

           Ще зовсім недавно, 2 місяці тому, жителі нашого міста активно голосували за проєкти Громадського бюджету, а сьогодні ми вже бачимо перші результати великої спільної роботи.
           Завершились роботи з виконання першого проєкту – переможця «Оновлення квіткових клумб біля пам’ятника Т.Шевченку». 
            Цей проєкт підтримали 401 житель міста, а на його реалізацію було виділено 30 тисяч грн з міського бюджету.
         В рамках проєкту на 5 клумбах висаджено 20 хвойних саджанців, 85 кущів ґрунтопокривних троянд, 6 кущів барбарису. Проведені роботи з укладання нового шару родючого грунту і мульчування сосновою корою.
        Хорошим показником інтересу сколівчан до благоустрою свого міста стала їхня активна участь: на різних етапах на волонтерських засадах впорядковувати клумби допомогали як молодь, так і дорослі.
        Сьогодні ми вітаємо сколівчан з оновленням квіткових клумб і дякуємо всім, хто ініціював і підтримав Громадський бюджет Сколе-2020, і звичайно тим, хто втілював його в життя:
- авторці проєкту Natalya Vasagan та її команді
Сколівська Міська Рада і депутатському корпусу
- директорці Сколівського КП ВКГ Любомирі Ткач .

    Висновок один: тільки всі разом ми можемо зробити наше місто кращим, затишнішим і комфортнішим, як для проживання так і для відпочинку. Дуже хочеться побажати, щоб сколівчани оцінили ініціативу Наталії Васаган і команди, дбайливо поставились до висаджених рослин, і завжди берегли красу квітів!

     Нагадаємо, що Громаський бюджет дає можливість кожному мешканцю брати участь в розподілі коштів міського бюджету. При цьому, Громадський бюджет - це не тільки гроші міста.  Це перш за все ініціативні і небайдужі люди.  Це проєкт для людей, які розуміють, що будь-яка місцева влада не всесильна. Вона не може одним помахом реалізувати всі наші побажання. Щоб здійснити мрію потрібна ініціативність, сміливість, відповідальність, і головне - можливість. Можливість не просто бути почутими, але й фактично зобов'язати міську владу втілити ідеї в життя!
Це чудово, що у сколівчан є така можливість! Віримо, що завдяки спільним зусиллям влади та активних і талановитих жителів місто Сколе буде розвиватись, набувати комфорту, краси та затишку. 

P.S. На площі Шевченка встановлено відеокамеру. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора