Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Запрошуються таланти

Дата: 03.04.2020 10:35
Кількість переглядів: 935

Запрошуються таланти на Міжнародні дистанційні (і очні)  фестивалі-конкурси талантів «Укрфест». Захистіть музичну честь свого рідного краю (міста, села, школи)  на Всеукраїнському рівні! На час карантину це чудова можливість приймати участь у культурному  житті країни! (Фінали влітку на березі моря!)

Умови участі:

Учасникам: Для дистанційної участі у Фестивалі-конкурсі потрібно:

1. Надіслати організаторам (координати додаються) посилання на відеозапис вашого виступу (вашого колективу) на Ютубі (або відеофайл цього виступу. Ми самі розмістимо його на нашому Ютуб-каналі).

2. Також Ви заповнюєте і надсилаєте «Заявку» на участь. Це необхідно, адже саме з вашої заявки ми беремо ваші прізвища (і назви ваших колективів) для «Дипломів» і прізвища ваших музичних керівників (для «Подяк» вашим керівникам).

3. Обов’язково вказуєте в Заявці адреси найближчого до вас відділення «Нової пошти», (а також свої ПІБ і номер мобільного телефону), щоб ми знали куди надсилати вам здобуті вами дипломи, подяки, кубки, медалі.

Дії Організаторів:

Ми надсилаємо перелік дистанційних учасників і посилання на їхнє відео в Ютуб членам очного і заочного журі.

Дії Членів Журі:                                                                

1. Переглядають відеозаписи ваших виступів

2. Оцінюють виступ кожного конкурсанта

3. Надсилають організаторам списки з оцінками конкурсантів

Дії Організаторів:

1. Надсилаємо вам по «Новій пошті» ваші нагороди.

2. Публікуємо на своїх сторінках в інтернеті підсумки фестивалю.

3. Кращим виконавцям дистанційних фестивалів (протягом річного відбіркового циклу (їх буде проведено декілька) надсилаємо «Запрошення» на участь у Фіналі (відбудеться у Одесі).

Увага!

До співпраці ми запрошуємо членів журі не просто з різних країн (що підвищує статус проєкту), а в т.ч. і тих, хто є продюсерами і промоутерами, хто займається організацією концертів і розкруткою  талантів. Скажемо більше: з деякими з них ми вже співпрацювали і не раз були випадки, що після перегляду відео, вони запрошували наших конкурсантів, (які їм особливо сподобалися), в проєкти до себе в країну! З оплатою проїзду і проживання! Тож і ми щиро раді повернутися до давньої дружньої співпраці, і вам буде цікаво «засвітися» перед можливими майбутніми своїми продюсерами, з яким у вас може бути співпраця!

Перелік членів заочного журі Міжнародного проекту «Укрфесту» дівяться на сторінках наших фестивалів: https://www.facebook.com/grigoriyfest

https://www.facebook.com/profile.php?id=100026616434453 (Список поважних членів журі буде поповнюватися: ми продовжуємо перемовини з новими авторитетними музичними фахівцями).

Нагороди Дистанційних Фестивалів:

1. Диплом (і тарілка-кубок) кожному сольному учаснику/колективу

2. Подяка кожному музичному керівнику/концертмейстеру

3. Подяка (і тарілка-кубок) «Кращому музичному керівнику»

4. Подяка (і тарілка-кубок) «Найяскравіший номер фестивалю»

5. Подяка (і тарілка-кубок) «Найяскравіша особистість фестивалю»

6. Запрошення (і сувенір) на участь у фіналі проєкту (3 липня 2021, Одеса, Одеський державний аграрний університет,)

Спеціальні Нагороди:

- Для піаністів: Запрошення (і медаль) на участь у фіналі: 14 листопада, Київ, Фінал Проєкту для піаністів «Крізь терни до зірок», Музей В.С. Косенка

- Для вокалістів: Запрошення (і медаль) на участь у фіналі: 4 липня, Залізний Порт, Фінал «Співучий Край-2029»;

- Для хореографічних колективів: Запрошення (і медаль) на участь у фіналі: 25 квітня, Миколаїв, «Золота Ліга Танців-2020» Фінал;

- Для всіх жанрів: Запрошення (і медаль) на участь у фіналі: 1 серпня, Скадовськ, «Зірковий Талант України» Фінал;

Додаткові Заохочення:

Партнером фестивалів є Херсонська кондитерська фабрика, тож, усі знають, що на наших фестивалях кращим виконавцям ми завжди вручали коробки з цукерками, будемо це робити і в даному проєкті!

Приймаються заявки і від дітей і від дорослих! Дорослі! Дивіться, як треба не нудьгувати на карантині, а проводити с ас з користю, роблячи вже зараз крок у «Фестивальне літо-2020»: https://www.youtube.com/watch?v=uwnGU4kex_U&feature=youtu.be

Заявки на участь надсилайте, будь ласка, на адресу оргкомітету:

festivaltalant@ukr.net

https://www.facebook.com/grigoriyfest

Як бачите, заохочень багато! Тож, давайте вже зараз зробимо крок до фіналів! Будемо сподіватися, що за цей час мине пора карантинів і обмежень. І ви тільки виграєте від того, що цей час не змарнували, а забронювали (дякуючи участі у дистанційному фестивалі) свою участь на літніх фіналах! А ось вже там можна і особисто бути присутнім на фестивалі, відчути живу ауру свята, заодно і на морі відпочити!

Не гайте часу! Подавайте заявки на участь!

Увага! Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс талантів «Укрфест» буде прив’язаний до будь-якого Всеукраїнського фестивалю, які проводяться протягом року в багатьох містах України. (Дати і міста проводження очних фестивалів дивіться у переліку фестів на 2020-й рік). За бажанням ви можете отримати або спеціальній диплом (Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів «Укрфест»), або будь-який інший (вибір за вами) фестиваль (і диплом сама цього фестивалю!) у вибраному вами місті України.

У будь-якому випадку на дипломах, подяках і інших відзнаках не буде вказано, що фестиваль є саме дистанційним!!! 

Але проект саме дистанційних фестивалів буде проходити протягом року паралельно з звичайними, очними, фестивалями. Ви можете брати участь як у одних, так і у інших!!!

Якщо очні фестивалі будуть Всеукраїнськими, то дистанційні фестивалі будуть саме Міжнародними і на дипломах буде указано, що фестиваль саме Міжнародній! І фінал у Одесі буде саме Міжнародним і на нього обов’язково буде запрошено саме міжнародне журі!

Тож дійсно ви можете приймати (на вибір) участь паралельно і в очних і в дистанційних наших фестивалях. (Або і в одних, і в інших).

Найближчі наші фестивалі:

11 квітня. Львів. «Пасхальна Столиця України-2020»

10 травня. Київ. «Київські каштани-2020»

23 травня. Харків. "Харків Talant Fest-2020"

6 червня. Миргород. «Таланти Гоголівського Краю-2020»

20 червня. Миколаїв. "Класична Музика Літа-2020"

4 липня. Залізний Порт. "Співучий Край-2020". Фінал. «Зірки Чорного Моря-2020»

18 липня. Одеса. «Перлина біля Моря-2020»

1 серпня. Скадовськ. "Зірковий Талант України-2020"

8 серпня. Лазурне. "Чорноморське Сузір'я Талантів-2020"

26 вересня. Миколаїв. «Миколаївська Осінь-2020»

11 жовтня. Лубни. "Лубни об'єднують Таланти-2020"

17 жовтня. Запоріжжя. «Пісенна і Танцювальна Хортиця-2020»

24 жовтня. Івано-Франківськ. «Прикарпатські Мелодії і Ритми-2020»;

7 листопада. Харків. «Харків збирає Таланти-2020»

14 листопада. Київ, ФІНАЛ Проекту для піаністів «Крізь терни до зірок», Музей В.С. Косенка (Київ, вул. М. Коцюбинського 9, кв. 4)

21 листопада. Полтава. "Пісні і Танці Полтавщини-2020"

5 грудня. Миколаїв. Суперфінал-2020 проектів «Золотий Голос України», «Найкращий хореографічний колектив України», «Найяскравіші Таланти України»

26 грудня. Яремче. «Мелодії і Ритми Карпат-2020»

Контактні телефони:

Заявки на участь: 095-667-30-94097-798-52-82063-384-68-08

Довідки: 066-254-93-86097-305-39-55063-443-88-94

 Детальніше про наші Фестивалі читайте, будь ласка, у Положенні Фестивалю на сторінках в інтернеті. Там Ви також знайдете фото і відео наших попередніх всеукраїнських Фестивалів мистецтв.

https://www.facebook.com/grigoriyfest

Ваші заявки на участь у Фестивалях надсилайте, будь ласка, на електронну адресу:

festivaltalant@ukr.net

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора