A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

З Різдвом Христовим 2020 !!!

Дата: 06.01.2020 10:19
Кількість переглядів: 446

Шановні Сколівчани!

     Сердечно вітаємо Вас зі світлими і радісними святами Нового року та Різдва Христового!
     

     Ці свята — особливі! Щоразу Новий рік — це точка відліку, з якої ми починаємо наше нове, краще життя! Усі ми творимо нові надії та сподівання на щасливіше майбутнє!


     Рік, що завершився, збагатив усіх нас новим досвідом та згуртував навколо спільних цілей. Він був непростим та водночас багатим на різні події, сповнений напруженою працею, пошуком правильних рішень, далекосяжними планами та значними результатами. Разом ми продовжили розвивати економіку міста.


     Щиро бажаємо, щоб Новий рік обдарував Вас щастям і радістю, додав життєвої наснаги, духовного оновлення, мудрості, витримки та оптимізму.


     Хай нарешті припиняться воєнні дії на Сході України перемогою українського народу, в сім'ях запанують родинний затишок, злагода, щастя. Хай завжди будуть поруч з вами вірні друзі та близькі люди, а Різдво Христове принесе у ваші домівки такий довгоочікуваний мир, взаєморозуміння та любов ближніх.


     Нехай наша з вами щоденна праця і надалі буде спрямована на досягнення плідних та вагомих звершень, на благо рідного містечка та в ім’я Української держави.


     Господнього благословення, міцного здоров’я, добробуту, достатку, миру та спокою Вам і Вашим родинам на довгі роки!

Веселих Різдвяних свят!
Христос Рождається!
Славімо Його!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора