A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Повідомлення про оприлюднення проекту  регуляторного акта Сколівської міської ради

Дата: 22.11.2018 15:49
Кількість переглядів: 543

Повідомлення про оприлюднення проекту

 регуляторного акта Сколівської міської ради

     Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, Сколівська міська рада оприлюднює відповідні проекти рішення.

     Повний текст регуляторного акту «Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Сколе», буде оприлюднено протягом п’яти днів  з дня оприлюднення цього повідомлення.

      З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Сколівської міської ради, режим доступу: http://skole-rada.gov.ua.

      Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань до проекту рішення Сколівської міської ради прийматимуться протягом одного місяця з дати опублікування.

Зміст проекту:

Проект  рішення Сколівської міської ради «Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Сколе».

Адреса розробника:

82600, м. Сколе, Львівська обл., Майдан Незалежності 1, тел..(251) 2-15- 71; http://skole-rada.gov.ua.

Спосіб оприлюднення: 

Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Сколівської міської ради, режим доступу: http://skole-rada.gov.ua.

Строк приймання зауважень та пропозицій:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду протягом одного місяця з моменту оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

 Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора