A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Інформація для населення

Дата: 20.12.2018 14:41
Кількість переглядів: 633

     У зв’язку з триваючою збройною агресією Російської Федерації проти України, сприянням і фінансуванням нею терористичної діяльності в Україні, що призвело до порушення територіальної цілісності України, прав і свобод її громадян, тимчасової окупації частини території, численних людських жертв, на XXIII сесії Сколівська міська рада прийняла рішення №  16 від 17.12.2018 року «Про рекомендації щодо реалізації товарів російського походження – країни-агресора», тим самим Сколівська міська рада оголосила бойкот усьому російському, тому що це - необхідний економічний захист від країни-загарбниці та логічна відповідь на введення російських військ на територію нашої держави.

         А тому просимо всіх суб’єктів господарювання взяти до уваги дане рішення, підтримати  Україну і сказати «СТОП» країні-агресору, не реалізовуючи товари російського походження – країни-агресора на території міста Сколе до моменту повного припинення окупації території України.

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

Р І Ш Е Н Н Я

ХXIІI- СЕСІЇ СКОЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

VIІ-го ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від «17» грудня 2018 р. № 16

м. Сколе

 

Про рекомендації щодо реалізації товарів

російського походження – країни-агресора
 

З метою уникнення ескалації напруги в суспільстві та недопущення розпалювання міжнаціональної ворожнечі; задля захисту українського інформаційного простору від гібридних впливів держави-агресора та подолання наслідків тривалої мовної русифікації, керуючись  ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,  Сколівська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

  1. Рекомендувати усім суб’єктам господарювання не здійснювати реалізацію товарів російського походження – країни-агресора на території міста Сколе до моменту повного припинення окупації території України.
  2. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова                                               Володимир Москаль

 

     В більшості розвинутих країн Світу екологи та влада все частіше піднімають питання про відмову від використання поліетиленових пакетів та мішечків, враховуючи їх небезпеку для довкілля. Поліетиленові пакети майже не підлягають біологічному розпаду, тим самим вони накопичуються на звалищах та на стихійних смітниках, отруюючи ґрунти та підземні води. При їх спаленні забруднюється повітря вкрай шкідливими для здоров’я речовинами. Для природнього гниття такої торби необхідно від 100 до 1000 років.
         Враховуючи небезпеку поліетилену для нашого довкілля, на XXIII сесії Сколівська міська рада прийняла рішення № 15  від 17.12.2018 року «Про питання використання поліетиленових пакетів у магазинах та точках продажу товарів».

       Цим рішенням Сколівська міська рада закликає всіх суб'єктів господарювання сфери торгівлі і послуг пропонувати покупцям альтернативу використанню одноразових поліетиленових пакетів - біологічні полімерні чи паперові пакети, багаторазові торбини тощо.

     Також просимо місцевих ЗМІ висвітлити інформацію про шкідливість для довкілля поліетиленових пакетів

 

Фото без опису

Р І Ш Е Н Н Я

ХXIIІ- СЕСІЇ СКОЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

VIІ-го ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ

від «17» грудня 2018 р. № 15

м. Сколе

 

 

Про питання використання поліетиленових пакетів

у магазинах та точках продажу товарів

 

З метою захисту навколишнього середовища та збереження довкілля, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Сколівська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

1. Рекомендувати суб'єктам господарювання сфери торгівлі і послуг пропонувати покупцям альтернативу використанню одноразових поліетиленових пакетів - біологічні полімерні чи паперові пакети, багаторазові торбини тощо.

2. Місцевим засобам масової інформації рекомендувати висвітлити інформацію про шкідливість для довкілля поліетиленових пакетів, пластикової тари та упаковки і доцільність обмеження їх використання в побуті, методи вилучення із сміттєвої маси та утилізації, а також переваги використання екобезпечних пакувальних матеріалів.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію Сколівської міської ради з питань охорони здоров'я, освіти, культури, спорту, проблем сім'ї та молоді, соціального захисту населення 

 Міський голова

Володимир  Москаль

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора