A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Звернення міського голови та депутатського корпусу до всіх мешканців міста Сколе, підприємців, підприємств, фірм та організацій!

Дата: 22.01.2019 12:47
Кількість переглядів: 754

Звернення міського голови та депутатського корпусу до всіх мешканців міста Сколе, підприємців, підприємств, фірм та організацій!

Шановна громадо, оплата комунальних послуг, а саме вивіз сміття (ТПВ), оплата за водопостачання та каналізування є обов’язковим платежем, який забезпечує життєдіяльність кожного комунального підприємства!

Ми з депутатським корпусом протягом 2017-2018 років робили максимум для того, щоб зробити комунальні підприємства ефективними, а відтак, об’єднали в одне. Але через те, що 40% мешканців міста  та 35% підприємців  і  фірм не оплачують послуги за вивіз сміття (ТПВ), ми змушені виділяти 2 млн грн. щорічно з міського бюджету для дотації по виплаті заробітної плати працівникам комунального підприємства.

Для прикладу: вартість ремонтних робіт по вул. Шевченка, (175м. довжини), коштує місту 1млн. 850 тис. грн.

ПОРІВНЮЙТЕ І ДУМАЙТЕ САМІ!

 ЗВЕРТАЮСЯ ДО ЩИРИХ, СВІДОМИХ І ТИХ, ЯКІ ПЕРЕЙМАЮТЬСЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЮ МІСТА: ПРИМУШУЙТЕ, ЗАСТАВЛЯЙТЕ СВОЇХ СУСІДІВ, ДРУЗІВ, ОПЛАЧУВАТИ ЗА ВИВІЗ СМІТТЯ  (ТПВ)!!!

Історична довідка: саме у 18 столітті на території сьогоднішньої Німеччини, таким чином заставляли бути охайними та оплачувати комунальні послуги. Відтак, Німеччина стала однією з найчистіших країн Європи.

 Як приклад, наводимо найбільших неплатників за вивіз сміття (ТПВ):
Сім’я Бондар (по підприємцях і по житлу), Сім’я Супрун (по підприємцях і по житлу), ФОП Миргород (кафе вокзал), ФОП Полоцька (кафе вокзал), ФОП Зінкевич (магазин пром. Товарів біля Стадіону), мережа магазинів «30, 35».

Борг станом на 01.01.2019р.:

Населення – 123800,80 грн

Організації, фірми, підприємці – 30443,69 грн

Загальна заборгованість: 154244,49 грн

Наголошуємо: СКОЛІВСЬКА МІСЬКА РАДА З РОЗУМІННЯМ СТАВИЛАСЬ ДО МЕШКАНЦІВ МІСТА, АЛЕ ЯКЩО ТАКА СИТУАЦІЯ ПО НЕСПЛАТІ ЗА КОМУНПОСЛУГИ БУДЕ ВІДБУВАТИСЬ І НАДАЛІ, МИ З 01.03.2019р. БОРЖНИКІВ змушені БУДЕМО ПОДАВАТИ ДО СУДУ !

 За газ і світло олігархам всі платимо вчасно, бо штрафи великі, а от своєму Сколівському комунальному підприємству за сміття не платимо, доводимо до банкрутства. А як  результат -  гори сміття в  місті.  

Сколівська міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора