A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Сколівський районний відділ ДВС ГТУЮ у ЛО інформує

Дата: 21.11.2018 12:33
Кількість переглядів: 631

Послуги онлайн: що варто знати

 

Міністерством юстиції України у сфері державної реєстрації запроваджено послуги, які можна отримати в електронній формі.

Що таке електронна послуга? Це  адміністративна або інша публічна послуга, що надається громадянину або юридичній особі в електронній формі, роз`яснив начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Тарас Грень.

          ВАЖЛИВО: громадянин має змогу отримати послугу від держави  без особистого відвідування органів влади. 

Е-послуги надаються через Інтернет, тож вони доступні з дому чи офісу 24 години на добу та сім днів на тиждень. Таким чином, вони є зручнішими та швидшими за особисті візити та мінімізують ризики корупції.

В електронній системі Міністерства можна отримати відомості, які містяться в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, зокрема:

      Тарас Грень наголосив на тому, що ще однією електронною послугою Міністерства юстиції у сфері державної реєстрації є можливість:

Також, у Державному реєстрі друкованих ЗМІ та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності можна здійснити пошук друкованих засобів масової інформації, пошук громадських формувань та пошук громадських об'єднань.

Маєте борг по заробітній платі - віддасте службовий автомобіль !

Зі слів очільника Львівської юстиції Тараса Греня, на виконанні в Яворівському РВ ДВС ГТУЮ у Львівській області знаходиться зведене виконавче провадження  про стягнення  з ДП «Екотрансенерго» коштів, в складі якого перебуває 104 виконавчих проваджень на суму 1453726 грн., в тому числі станом на 16.11.2018 р. в залишку перебувало 83 виконавчих документи про стягнення зарплати на суму 133550,00 грн.

         В ході примусового виконання зведеного виконавчого провадження накладено арешт та описано автомобіль Toyota Camry, 2011 р. в., який було виставлено для реалізації через СЕТАМ. (лот 306399).

        Даний автомобіль реалізовано згідно протоколу торгів №368172 від 08.11.2018 року, та 11.11.2018 року на депозитний рахунок відділу поступили кошти в сумі 370890,45 грн.

За рахунок виручених коштів повністю погашено залишок заборгованості по заробітній платі по всіх 83 виконавчих провадженнях в сумі 133550 грн, залишок вирученої суми перераховано в користь ДФС за вимогою про сплату єдиного соціального внеску.

Таким чином, в результаті вжитих державним виконавцем заходів  в   2018 р. всього стягнуто заборгованості по заробітній платі по 83 виконавчих провадженнях на суму 1018227,09 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора