A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

ЯК ВЛАСНИКАМ ID-КАРТОК ПРОГОЛОСУВАТИ НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА

Дата: 27.02.2019 12:02
Кількість переглядів: 557

Фото без описуУ ЦВК повідомили, що власники ID-карток, які хочуть проголосувати на виборах, мають брати із собою документи, які додають до картки 

ID-картка є документом, який посвідчує особу українця як паперовий паспорт, але на виборчій дільниці краще надати весь пакет документів, який додають до картки. Про це повідомили в Центрвиборчкомі.

Українці, які змінили паспорт-книжку на пластикову картку, без проблем зможуть проголосувати на президентських виборах. Про це голова Центральної виборчої комісії України Тетяна Сліпачук повідомила виданню LIGA.net.

За її словами, пластикова ID-картка має ту саму чинність, що й паперовий паспорт.

За словами Сліпачук, ЦВК незабаром одержить інформацію про те, які проблеми у власників пластикових паспортів виникали під час виборів у територіальні громади, і вживе заходів, щоб вони не повторювалися.

"Перед президентськими виборами ми дамо додаткові роз'яснення", – пообіцяла керівник ЦВК.

Але для того, щоб все минуло без проблем, власник такої картки має взяти на виборчу дільницю увесь пакет документів до неї, зокрема, додаток №13 про місце реєстрації, який видається Сколівською міською радою.

Отже для уникнення проблем на виборчих дільницях, мешканцям Сколе, слід завчасно потурбуватись про отримання довідки про місце реєстрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора