A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сколівська міська рада
Львівська область, Стрийський район

Оголошення

Оголошення про намір списати майно з балансу КНП «Сколівська центральна лікарня» Сколівської міської ради

Сколівська міська рада повідомляє про те, що комунальне некомерційне підприємство «Сколівська центральна лікарня» Сколівської міської ради має намір списати з балансу автомобіль марки Богдан А 091 в комплекті з апаратом рентгено-флюорографічним перевізним «Індіарс-П 02» з фотокамерою, 2002 року випуску, первісною вартістю - 472373.00 грн, знос - 472373.00 грн. Суб’єкти господарювання, які належать до сфери управління Сколівської міської ради, можуть подавати міській раді протягом 30 робочих днів з дня оприлюднення цього оголошення  пропозиції  щодо  безоплатної передачі автомобіля марки Богдан А 091 в комплекті з апаратом рентгено-флюорографічним перевізним «Індіарс - П 02» з фотокамерою.

10:37:41 16.02.2023

Шановна сколівська громадо!!!

Шановна сколівська громадо! Величезне прохання тимчасово (до завершення благоустрою території та введення в експлуатацію) не відвідувати з дітьми. ЩЕ НЕ ОБЛАШТОВАНИЙ дитячий майданчик по вул. Шашкевича, 2 (біля "другої школи"). Ваші дії становлять небезпеку життю і здоров'ю ваших же дітей, та перешкоджають роботі виконавця послуг з благоустрою пришкільної території. P.s. Фото діточок не висвітлюємо з моральної точки зору.  Якщо ситуація повториться, залишаєм за собою право звернення до компетентних органів з питань безпеки дітей.

14:57:55 19.07.2022

В останню неділю травня святкують Міжнародний день Дністра

Починаючи з 2018 року в останню неділю травня відзначається Міжнародний день Дністра. Ідея відзначення дня Дністра полягає в тому, щоб нагадати всім мешканцям басейну про природну цінність другої по величині річки в Україні, про традиції корінних мешканців виявляти турботу та бути відповідальним за природне багатство. 

09:12:17 23.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора